Počítače

Počítače Smajl ;-)

Díky dlouholetým zkušenostem našich pracovníků jsme schopni ve vlastním servisním středisku, vyrobit speciální počítač dle přání zákazníka, podmínky jsou dány pouze vzájemnou kompatibilitou komponent a jejich dostupností v ČR případně v Evropě. Volba záruky 24 nebo 36 měsíců je již na přání zákazníka.

Celý článek...

Servis PC

Porouchal se Vám počítač? Nefunguje tak, jako když jste si jej právě koupili a vy nevíte, co s ním? Přineste jej k nám na prodejnu. Po důkladné analýze a vyhodnocení problému Vám nabídneme to nejjednodušší a nejekonomičtější řešení.

Většinu servisních zásahů provádíme do 48 hodin.

Celý článek...

Softwarová řešení

Jsme oficiálními prodejními a certifikovanými partnery společností ESET, Kerio a LCS (Helios). Tyto společnosti dodávají na trh jak bezpečnostní řešení, tak ekonomické systémy a špičkový ERP systém, vhodný pro širokou podnikovou základnu.

Celý článek...

Konfigurace PC na přání zákazníka

Nejste zrovna odborníkem ve světě IT, nesledujete poslední horké novinky v oblasti hardware, ale přesto máte zájem o kvalitní a na míru sestavenou počítačovou stanici? Není nic jednoduššího, než nás nejlépe osobně navštívit a nechat si takovou sestavu nakonfigurovat přesně dle svých požadavků. Rádi vám poradíme a nabídneme to nejvýhodnější řešení v poměru cena/výkon.

Celý článek...

Naše motto:

Rychlost, spolehlivost a kvalita

Kontakt

Aftertime, s.r.o.
Hradišťská 1132
Staré Město, 686 03

Telefon: +420 602 121 783
e-mail: obchod@aftertime.cz

NON-STOP SERVIS
Telefon: +420 602 778 174